U ŠOKU SAM! Šabanov kum OČAJAN zbog presude i kazne Turčinu koji je UBIO Šaulića: TUGA DO NEBA!

Autor:

Zabava

20.01.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum Šabana Šaulića, Slobodan Stojanović, koji je bio u automobilu u momentu saobraćajne nesreće, očajan je presudom i kaznom koju je dobio Turčin Alsin Levent.

U ŠOKU SAM! Šabanov kum OČAJAN zbog presude i kazne Turčinu koji je UBIO Šaulića: TUGA DO NEBA!

Foto: Facebook.com

Nakon tri godine od saobraćajne nezgode u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu.

Porodica Šaulić je prisustvovala suđenju, a Alsin je dobio kaznu zatvora u trajanju od tri godine i tri meseca. Sada se oglasio i Šabanov kum, Slobodan koji je bio u trenutku saobraćajne nesreće u automobilu, a koji suđenju nije prisustvovao iz opravdanih razloga.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Slobodan Stojanović Šabanov kum

- U šoku sam. Nisam mogao da prisustvujem suđenju imao sam izuzeće. Ne znam šta da vam kažem. Očekivao sam najstrožu kaznu. Da bude primer svima, pa i nama kako treba da se ponašamo u saobraćju i da treba da vodimo računa o svemu. Tuga do neba - rekao je Slobodan Stojadinović za Blic.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading