TUŽNI SMO I RAZOČARANI: Oglasila se Gordana Šaulić nakon što je Šabanov ubica osuđen na 3 godine i 3 meseca ZATVORA!

Autor:

Zabava

20.01.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, održano je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu.

TUŽNI SMO I RAZOČARANI: Oglasila se Gordana Šaulić nakon što je Šabanov ubica osuđen na 3 godine i 3 meseca ZATVORA!

Foto: youtube.com/pink.rs

Presuda u sudu i Giterslou je izrečena i Alsin je dobio tri godine i 3 meseca zatvora, prenosi DW.

Supruga pokojnog pevača Šabana Šaulića, Gordana Šaulić oglasila se vidno razočarana presudom, ona kaže da i nakon tri godine od Šabanovog ubistva oni nisu videli ni trunku pokajanja osuđenog Alsana.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Porodica Šaulić

 

- Tužni smo i razočarani posle svega, ne zbog visine kazne jer smo od početka znali da nemački zakoni ne predviđaju dugogodišnji zatvor za ovakvo nedelo… Naša nesreća je jer nakon tri godine nismo videli ni trunku kajanja u tom čoveku koji je uzeo dva života i dve porodice zavio u crno. Očekivali smo posle svega da u njemu vidimo makar trunku ljudskosti, ali to se nije dogodilo. Sudija i tužilac su profesionalno odradili svoj posao i zbog toga smo im zahvalni i upućujemo veliku zahvalnost svima onima koji su nam od tragedije do sad pružali podršku i saosećali sa našim bolom, a to su milioni ljudi širom sveta. Ponosni smo jer Šaban za njih nije i neće biti zaboravljen. Ovim se stavlja tačka makar na jednu agoniju koja nas prati još od tog kobnog 17. februara, ali bol i tuga za izgubljenim životom supruga, oca i dede ostaje zauvek kao deo naših života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nataša

20.01.2022 17:13

Ovo je stvarno strašno...samo tri godine zatvora????? Sramota...Pijan, vozio 180 i tako mala kazna...