GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Voditeljka Aleksandra Jeftanović ispozirala u KUPAĆEM, društvene mreže gore od POHVALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2022

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Aleksandra Jeftanović (46) otputovala je na odmor na egzotičnu destinaciju, a svi su bili oduševljeni njenim izgledom.

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Voditeljka Aleksandra Jeftanović ispozirala u KUPAĆEM, društvene mreže gore od POHVALA! (FOTO)

Foto: Promo foto

Aleksandra je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu koji je pratio liniju njenog tela i istakao njenu vitku figuru kojom je voditeljka oduševila.

voditeljka na putovanju je sa decom, ćerkom Anom i sinom Aleksom, pa je u nekoliko fotografija, pored besprekornog izgleda, pokazalai kako njen odmor zapravo izgleda.

Republika

Foto: instagram.com

Aleksandra Jeftanović

 

- Prvo putovanje u ‘22.godini. Prve tri slike - moj odmor ukratko. Taman legnem... Posle tumačite kako hoćete, lepota je u oku posmatrača - napisala je Aleksadra.

"Čarobna si", "Prelepa i prezgodna žena", "Gori sve", "Najlepša i najzgodija voditeljka", "Divni ste", "Predivna porodica", "Predivna prirodna žena kojoj godine ne mogu ništa", "Bruka kako si zgodna", neki su od komenatra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading