NE SME DA IH POGLEDA U OČI: Počelo suđenje ubici Šabana Šaulića, ušao u sudnicu s kapuljačom, a udovica Goca ZANEMELA pred njim!

Autor:

Zabava

20.01.2022

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro tri godine od saobraćajne nesreće u kojoj su nedaleko od Bilefelda stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a Slobodan Stojadinović zadobio teške povrede, počelo je suđenje Turčinu Alsinu Leventu u Giterslohu, koji se tereti za dvostruko ubostvo iz nehata.

NE SME DA IH POGLEDA U OČI: Počelo suđenje ubici Šabana Šaulića, ušao u sudnicu s kapuljačom, a udovica Goca ZANEMELA pred njim!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Čitava porodica Šaulić, udovica Gordana, kao i deca Mihajlo i Sanela, kao i sin poginulog Mirsada Kerića, pristustvuju suđenju koje izaziva ogromno interesovanje u javnosti do te mere da je sud dobio rekordan broj prijava za akreditacije predstavnika nemačkih, ali i medija iz okolnih država.

 

 

Suđenje bi moglo danas da bude okončano, budući da je Turčin priznao krivicu.

Dojče vele na srpskom je na Tviteru nalazi se u sudnici i prenosi detalje.

 

 

Osumljičeni za ubistvo Alsin Levent ušao u sudnicu sa kapuljačom na glavi, krijući se od medija. Sve vreme u sudnici Alsin je držao knjigu ispred lica, visoko ispred sebe, krijući se. Nije mogao da pogleda u lice porodici, koja je sedela preko puta njega i nemo posmatrala šta se dešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading