BRUKA TUŽILAŠTVA! Aslan UBIO 2 ČOVEKA, 2 porodice ZAVIO U CRNO, a evo koju KAZNU TRAŽE ZA NJEGA!

Autor:

Zabava

20.01.2022

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Optuženi za ubistvo iz nehata Šabana Šaulića i Mirze Kerića Alsin Levent saslušan je u sudnici u Giterslohu, a tužilaštvo traži, moglo bi se reći, sramnu kaznu za turskog državljanina.

BRUKA TUŽILAŠTVA! Aslan UBIO 2 ČOVEKA, 2 porodice ZAVIO U CRNO, a evo koju KAZNU TRAŽE ZA NJEGA!

ST/V. LUKIĆ/www.westfalen-blatt.de

Kako prenosi DW na srpskom, Kazna za te okolnosti do 5 godina zatvora, kaže tužilac i napominje da uvažava činjenicu da je optuženi priznao krivicu, da se kaje i da je koliko-toliko resocijaliziran.

 

 

Tužilaštvo traži kaznu zatvora od 3 godine i 2 meseca, i da se optuženom, nakon isteka kazne, ne vrati vozačka dozvola.

 

 

 

Podsetimo, pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. kod gradića Gitersloh, u blizini Bilefelda, kada je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić. Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke, Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Diselodorf, gde je imao let za Beograd.

Nedaleko od grada gde je nastupao ispred njih se dogodio saobraćajni udes te je ta deonica puta bila zatvorena, a oni su bili prisiljeni da se zaustave ispred samog mesta nezgode. U tom trenutku vozač koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban sa muzičarima Mirsadom Kerićem i Bobanom Stojadinovićem.

instagram.com/sabansaulic_official

Šaban Šaulić

 

Od siline udarca, prema tada nezvaničnim informacijama, Šaban je doživeo teške telesne povrede, dok je Mirsad bio teško povređen, a lekari su se borili za njegov život. Nažalost, od zadobijenih povreda, Mirsad je preminuo u bolnici. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Kako su pisali tamošnji mediji, vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u auto u kojem se nalazio Šaban upravljao je automobilom brzinom većom od 180 kilometara na čas.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

20.01.2022 22:17

Na zalost iste pa i manje kazne dosudjuju i nasi sudovi u Srbiji. Pogledajte malo presude pa cete videti koliko godina nase sudije dosudjuju po ubijenoj glavi.