DRAGANA MIRKOVIĆ DANAS PROSLAVLJA ROĐENDAN! Nećete verovati koliko godina puni LUČE IZ KASIDOLA, pljušte čestitke!

Autor:

Zabava

18.01.2022

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković danas proslavlja svoj rođendan, veliki broj kolega i prijatelja joj je čestitalo i poželelo lepe želje.

DRAGANA MIRKOVIĆ DANAS PROSLAVLJA ROĐENDAN! Nećete verovati koliko godina puni LUČE IZ KASIDOLA, pljušte čestitke!

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com

Pevačica Dragana Mirković danas proslavlja svoj 54. rođendan. 

 

 

Pevačici su čestitale rođendan mnoge poznate ličnosti, među kojima su Lepa Brena, Tanja Savić, Maja Marijana i mnogi drugi.

 

 

Dragana je na javnoj sceni od 1984. godine kada je sa Novicom Uroševićem snimila prvi album koji je rasprodat u 160.000 primeraka. Nakon prekida saradnje sa Novicom, prelazi u čuvenu grupu ''Južni vetar'' sa kojom odlazi na turneju i peva pred rekordnih tada 11.000 ljudi i sa njima snima album ''Spasi me samoće'', a pesma koja je obeležila ovaj album i njenu karijeru jeste ''Kad bi znao kako čeznem.''

 

 

Njena karijera se razvijala vrtogalvom brzinom, a publika je poludela za Draganom, kojoj je karijeru obeležio nadimak ''Luče iz Kasidola''. Udala se za Tonija Bijelića, biznismena sa kojim živi u Beču i sa kojim ima sina i ćerku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading