MILANOVIĆ ZAKOPČAVAO ŠLIC PRED KAMERAMA, A ONDA OBRISAO NOS RUKOM: Neviđen blam hrvatskog predsednika i to tokom odlikovanja

Autor:

Svet

18.01.2022

13:05

Predsednik Hrvatske je stajao pored kardinala, a kamere su ga snimile kako je u jednom trenutku prvo zakopčao šlic, a potom obrisao nos rukom.

MILANOVIĆ ZAKOPČAVAO ŠLIC PRED KAMERAMA, A ONDA OBRISAO NOS RUKOM: Neviđen blam hrvatskog predsednika i to tokom odlikovanja

Twitter/Emin Gradaščević

Hrvatski predsednik Zoran Milanović juče je odlikovao kardinala Vrhbosanskoga Vinka Puljića zbog, kako je istaknuto, očuvanja hrvatskog identiteta, kao i zbog međureligijskog, kulturnog i humanitarnog delovanja.

Zbog Milanovićevog ponašanja tokom odlikovanja, snimak sa ove ceremonije ubrzo je postao hit na Tviteru.

Naime, predsednik Hrvatske je stajao pored kardinala, a kamere su ga snimile kako je u jednom trenutku prvo zakopčao šlic, a potom obrisao nos rukom, prenosi Klix.ba.

 

 

''Prvo zakopčavanje šlica, pa brisanje nosa maramicom, onda sapun i parfem", "Vidi Puljića što gleda u šlic", "I rukavom nos da se obriše" ,"Urnebesno. Ovaj gospodin pored njega gleda i čudi se", "Ovo treba imati GIF", "Sve svoje prave manire je pokazao", samo su neke od reakcija na društvenoj mreži Tviter.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading