JOVANA JEREMIĆ SPREČILA HAVARIJU NA NOVOM BEOGRADU! Voditeljka ALARMIRALA nadležne službe, spasila stanare KATASTROFE! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2022

12:15

Voditeljka Jovana Jeremić uspela je da pomogne u još jednom slučaju ugroženih građana koji su je molili za pomoć.

JOVANA JEREMIĆ SPREČILA HAVARIJU NA NOVOM BEOGRADU! Voditeljka ALARMIRALA nadležne službe, spasila stanare KATASTROFE! (FOTO)

youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka Jovana Jeremić u okviru svoje emisije ''Novo vikend jutro'' ima rubriku gde joj se građani javljaju sa problemima i mole za pomoć, a onda im pomaže uz pomoć brojnih institucija. Ona je sada dobila apel za pomoć stanara zgrade na Novom Beogradu gde se nedavno dogodio požar, a zatim je usled kontaminiranih voda koje su se slivale niz cevi došlo do kvara lifota i užasnog smrada koji je onemogućavao normalan život.

- Početkom januara, tačnije 5. došlo je do požara u zgradi na Novom Beogradu u kojoj je živeo čovek koji je skupljao smeće u stanu, a potom tako izazvao požar. On je odveden u instituciju "Laza Lazarević" iz koje je ubrzo pušten pa su mu stanari dopustili da živi u podrumu te zgrade, s obzirom na to da stan u kom je prethodno živeo pripada državi, a pravo na korišćenje ima Gradsko stambeno preduzeće. Nakon požara, smeće je ostalo u stanu nerašćišćeno, a kontaminirane vode iz tog stana su se slivale i došlo je do kvara u liftovima. Ljudi više nisu mogli normalno da žive, jedan od stanara mi se požalio i ja sam ga pozvala u emisiju. Nadležne službe su odmah regovale, čovek koji je tu živeo smešten je u instituciju gde mu je pružena neophodna pomoć, a liftovi su proradili. Sada ostaje samo da iz gradskog stambenog pokupe otpad koji je doveo do požara- ispričala je Jovana za Informer i dodala da je ponosna što može da pomogne građanima:

 

 

- Priča je imala odjeka, zbog čega mi je drago jer ja se trudim da jednoga dana kažu da je postojala jedna Jovana koja se nije borila samo za šer, jer šer je samo posledica mog rada i zalaganja. Želim da govore da sam kroz svoj posao pomogla ljudima i svako ko mi se obrati, ja ću mu izaći u susret -zaključila je voditeljka.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading