DŽENIFER LOPEZ IZVAJANOG TELA OSTAVLJA BEZ DAHA: Fitnes trener Dejvid otkrio tajnu njenog jelovnika (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

18.01.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako ima 52 godine Jennifer Lopez i dalje može da se pohvali fantastičnom linijom, savršenim trbušnjacima, vitkim i zategnutim nogama koje su mnogim ženama san.

DŽENIFER LOPEZ IZVAJANOG TELA OSTAVLJA BEZ DAHA: Fitnes trener Dejvid otkrio tajnu njenog jelovnika (VIDEO)

Foto: youtube/JLoTube

Poznato je da pevačica celog života trenira poput Spartanca, ali to nije jedino čemu duguje svoj izgled.

Nedavno je njen lični trener, David Kirsch u intervjuu za Vogue otkrio "tajni recept" zbog kog J Lo danas izgleda bolje nego ikad, a usput je i pohvalio njen fokus i volju da redovno vežba što je ujedno i najbintija stvar kada želite da transformišete svoje telo.

Kombinujemo kardio vežbe, vežbe za celo telo, kao i posebne vežbe za donji deo tela. Sve te vežbe su vrlo inzenzivne i ona ih shvata jako ozbiljno, što je uzbudljivo za nekoga poput mene - izjavio je David.

 

Kirsch je dodao kako je Jennifer prirodno energična, što joj olakšava svakodnevno vežbanje, i kako vežbanje nije jedini segment njenog života zbog kojeg izgleda tako savršeno.

Pevačica brine i van teretane o svojoj rutini i o stilu života. Vodi računa šta jede, koliko spava i pokušava da stresne situacije da svede na minimum.

Foto: youtube/JLoTube

Republika

Foto: youtube/JLoTube

 

Latino diva je poznata po gotovo vojničkom režimu ishrane i treninga, a u to spada i čvrst karakter po pitanju toga šta jede, a šta nikad ne konzumira. 

Diva najviše jede lisnato zeleno povrće, pogotovo brokoli, dok od ugljenih hidrata konzumira samo ovsene

Takođe, Jennifer na svom meniju obavezno ima i proteine koje dobija iz mesa i ribe pripremljenih na nemastan način, a povrće najčešće konzumira sirovo. 

Uvek sa sobom nosi užine koje se sastoje od voća i orašastih proizvoda, ili proteinske šejkove, a kafu pije isključivo bez kofeina. Uz sve to ona  pije najmanje dve litre vode na dan i spava barem 8 sati.

Pre nekoliko meseci je otkrila da izbegava unos rafinisanih šećera, i dodala da jedino nikad ne može da kaže 'ne' maminoj čokoladnoj torti.

Bitno je i napomenuti ono što ova pevačica i glumica nikada ne konzumira je alkohol, jer dokazano doprinosi starenju organizma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading