I PORED IZBACIVANJA IZ HALE NADAJU SE USPEHU: Sledi novi evropski izazov!

Autor:

Sport

18.01.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana nastavljaju borbe u Evrokupu. Večeras od 20:45 časova, crno-beli dočekuju ekipu Hambur Tauersa, ekipu koju su pre tri meseca savladali na startu ovosezonskog takmičenja.

I PORED IZBACIVANJA IZ HALE NADAJU SE USPEHU: Sledi novi evropski izazov!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Usled zauzetosti beogradske "Štark Arene", ekipa trenera Željka Obradovića večerašnji evropski duel odigraće u dvorani "Aleksandar Nikolić".

U najavi predstojećeg susreta, strateg crno-belih košarkaša je izjavio:

- Ekipa koja igra stalno u istom ritmu, na veliki broj poena. Izuzetno veliki broj šuteva za tri poena, sada u nekim utakmicama u nemačkom prvenstvu su šutirali preko četrdeset puta, u Evrkupu im je prosek preko 30. Imaju jednog igrača koji je na poslednjoj utakmici nemačkog prvenstva šutirao 19 puta za tri poena. Imao učinak 19-7.

Objasnio je put Partizana do pobede.

- Ono što su promenili u odnosu na prvu utakmicu je da igraju različite odbrane. Menjaju, ne igraju na način kako su to igrali u prvoj utakmici i to je ono o čemu bi trebali da vodimo računa i da budemo spremni na te njihove odbrambene zamke. Posle toga, njihova tranzicija i odbrana od kontranapada. To su uslovi ako želimo da pobedimo, te stvari moramo da sprečimo - poručio je Obradović.

Košarkaši Partizana sa skorom od sedam pobeda i dva poraza dele lidersku poziciju u "grupi A" zajedno sa ekipom iz Badalone, dok se nemački predstavnik nalazi na poziciji sedam, sa skorom 4-5.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading