OBRADOVIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA U RUSIJI: Naša najgora utakmica ove sezone!

Autor:

Sport

22.12.2021

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa beogradskog Partizana poražena je u okviru 8. kola Evrokupa na gostovanju u Krasnodaru. Bolja od toma Željka Obradovića bila je ekipa Lokomotive rezučtatom 101:94.

OBRADOVIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA U RUSIJI: Naša najgora utakmica ove sezone!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Crno-beli su večeras pretrpeli drugi poraz u osam kola u ovog evropskog takmičenja, a ključ je bio u dobrom šutu rivala, i slaboj defanzivi srpskog tima, istakao je trener crno-belih Željko Obradović.  

- Naša odbrana je bila loša. Verovatno naša najgora defanzivna utakmica ove sezone. Mekolum je igrao sjajno, mislim da je to bilo ključno, kao i još neki detalji. Recimo, u prvom poluvremenu smo dozvolili 10 ofanzivnih skokova, u drugom primili 56 poena, a to je mnogo. Domaćin je zaslužen pobedio. Pored Mekoluma, i Kvin Kuk je bio baš dobar, ali to sam i pričao pre utakmice. Lokomotiva ima igrače s mnogo iskustva, mnogo kvaliteta. Svakako, čestitke i kolegi koji je dobro pripremio ekipu za ovaj meč i zasluženo došao do pobede - rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

 

Popularni Žoc se osvrnuo i na predstojeće mečeve. 

- Imamo mi još jedan meč u ovoj prvoj rundi, ali jasno je da mnogo timova u Evrokupu ima kvalitet.  Svaka utakmica je prilika da igrate bolje nego do tada. Probaćemo da se spremimo za sledeće izazove kao i za ove do sada - zaključio je Željko Obradović.

Naredni meč u Evrokupu, Partizan će igrati 12. januara protiv Trenta u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading