SMRŠALA I ODMAH SE SKINULA! Nataša Aksentijević se OBNAŽILA i pokazala čime raspolaže! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.01.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević odlučila je nedavno da skine kilograme viška, a sada i pokazala svoje telo.

SMRŠALA I ODMAH SE SKINULA! Nataša Aksentijević se OBNAŽILA i pokazala čime raspolaže! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com/natasaaksentijevic

Nataša Aksentijević

Voditeljka Nataša Aksentijević uvek se šalila na račun svog fizičkog izgleda i kilaže, a mnogi su se iznenadili kada je Nataša odlučila da se upusti u program za mršavljenje. Ona je uspela da smrša preko 20 kilograma, te je tom prilikom svoje pratioce ''počastila'' jednim video snimkom u gaćama.

 

 

Naime, ona je otišla na epilaciju nogu, a onda zahvaljujući filteru koji dodatno “ulepšava", objasnila zašto to radi i nasmejala prijatelje.

- Videla žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu. Ali ja sad kad dignem nogu neće biti dlakava, pa još kad smršam ima da pljušte lajkovi. Ja sam videla na ovim mrežama, svi vole guzice i noge - rekla je voditeljka.

 

 

- U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju - našalila se ona, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading