"TO JE BIO TRENUTAK AFEKTNOG STANJA": Muškarac ženi probušio nožem gumu u Čačku, pa završili na sudu

Autor:

Hronika

18.01.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Osnovnim sudom u Čačku D. P. iz ovog mesta i njen sugrađanin P. T. sporazumeli su se da spor reše mirnim putem

"TO JE BIO TRENUTAK AFEKTNOG STANJA": Muškarac ženi probušio nožem gumu u Čačku, pa završili na sudu

Foto: youtube.com/KissFM Media

Ilustracija

Ona je, inače, tužila Predraga tereteći ga za krivično delo uništenja i oštećenja tuđe stvari, navodeći da je tuženi 7. marta prošle godine u 21,40 sati, u Rajićevoj ulici u centru Čačka u uračunljivom stanju i sa umišljajem, oštetio automobil marke "mercedes”, vlasništvo privatne tužilje, na taj način što je nožem probušio zadnju levu gumu vozila.

- Meni je zaista krivo i neprijatno zbog svega ovoga, rada sam da povučem privatnu krivičnu tužbu ukoliko okrivljeni prihvati da naknadi štetu. Ja bih u tom slučaju njemu dostavila račun pa sam saglasna da se povuče tužba. Drugih troškova nemam, ne potražujem troškove postupka - izjavila je tužilja pred sudom, prenosi RINA.

Ona je upozorena da će u tom slučaju morati da plati taksu na tužbu i na odluku u ukupnom iznosu od 1.370 dinara, taksu na tužbu od 980 i taksu na rešenje od 390 dinara, sa čim se tužilja saglasila.

Izjašnjavajući se o predlogu tužilje, okrivljeni je na sudu naveo:

- Zaista priznajem svoju krivicu, ja sam sam otišao i prijavio se u SUP. Meni je krivo, to je bio jedan trenutak mog afektnog stanja. Saglasan sam da platim štetu i trošak na taksu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading