SLUČAJ "ĐOKOVIĆ" U ČELSIJU! Londonski klub u VELIKOM problemu!

Autor:

Sport

18.01.2022

10:59 >> 11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska vlada donela je odluku da svi učesnici na sportskim događajima moraju biti vakcinisani., osim za Novaka, to će predstavljati i određene probleme za ekipu Čelsija.

SLUČAJ "ĐOKOVIĆ" U ČELSIJU! Londonski klub u VELIKOM problemu!

Foto: Tanjug/AP, Wikipedia

Naime, klub sa Stamford Bridža će gostovati Lilu 16. marta u okviru revanša osmine finala Lige šampiona. Kako stvari trenutno stoje, “plavci” će taj meč morati da igraju bez nevakcinisanih igrača.

UEFA ima jasna pravila kada je u pitanju ovakav slučaj, bar za sada. Ako bilo kakve uredbe neke države vezane za korona virus, sprečavaju igrače da igraju meč, ti igrači će se tretirati kao “pozitivni” i neće biti dostupni za tu utakmicu.

Međutim, ova fudbalska organizacija ima u planu da razgovara o mogućim rešenjima za ovaj problem. Sastanci bi trebalo da se održe u narednoj nedelji i eventualne promene bi bile donete pre mečeva osmine finala.

Za sada nije poznato ko je u Čelsiju vakcinisan, a ko ne. Zna se da je u Premijer ligi samo 68 posto igrača primilo dve doze vakcine. Primera radi u ostalim ligama petice, dve doze primilo je preko 90 posto fudbalera.

Tomas Tuhel je često govorio o tome koliko je bitno da se igrači vakcinišu, te se veruje da bi Čelsi gotovo sigurno mogao da ima neke bitnije izostanke na gostovanju aktuelnom šampionu Francuske.

 

Zanimljivo je da je Novak ranije u prošlosti odlazio na utakmice Čelsija i javno isticao simpatije prema londonskom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading