IMALA SAM BOLJE USLOVE U ZATVORU OD ĐOKOVIĆA! Romana Panić ŠOKIRANA tretmanom koji je imao Novak!

Autor:

Zabava

17.01.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Romana Panić ispričala je svoje iskustvo sa australijskim vlastima i priznala da je imala bolji tretman od Novaka Đokovića.

IMALA SAM BOLJE USLOVE U ZATVORU OD ĐOKOVIĆA! Romana Panić ŠOKIRANA tretmanom koji je imao Novak!

Foto: Tanjug/AP, E-Stock

Pevačica Romana Panić je 2020. godine završila u zatvoru u Australiji zbog pljačke bankomata, a sada priznaje da je bolje prošla od najboljeg tenisera sveta, Novaka Đokovića koji se danas vratio u Srbiju nakon što je odbijena njegova žalba na drugo ukidanje vize od strane imigracionog ministra Aleksa Hoka.

Naime, ona je tada uhapšena jer je sa tadašnjim partnerom varala ljude i na taj način pokrala podatke i novac sa njihovih bankovnih računa, nakon čega je tri meseca bila u zatvoru, a sada je svoje iskustvo uporedila sa iskustvom Novaka Đokovića.

- Šokirana sam ovim što se desilo desilo, ali nisam iznenađena, jer sam i sama doživela torturu australijskih vlasti. Doduše, bolje su se ponašali prema meni u imigracionom centru i u zatvoru nego prema Noletu. U toj zemlji su takvi zakoni da nevin čovek lako može da nadrlja - počinje Panićeva i dodaje da je ona imala bolje uslove u zatvoru nego Đoković u hotelu za migrante:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Romana Panić o tretmanu u Australiji

- Ne mogu da verujem da su mu tamo namerno uskratili osnovne uslove života, pa čak i hranu. Ja sam i u imigracionom centru i u zatvoru imala apsolutno sve što sam tražila. Jedino što mi je ostalo u lošem sećanju jeste prvi susret sa australijskom policijom. Sećam se da su bili veoma drčni prema meni. Oni su takvi, ako odluče da te kinje, naći će milion stvari koje će namerno iskoristiti protiv vas - rekla je ona za Informer.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading