ĐANIJU ZDRAVLJE OZBILJNO UGROŽENO!? Pevač ODBIJA POMOĆ, Slađa ne prestaje da PLAČE!

Autor:

Zabava

17.01.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radiši Trajkoviću Đaniju zdravlje je ozbiljno narušeno otkad se vratio sa turneje iz Amerike, ali on ne prihvata nikakvu pomoć

ĐANIJU ZDRAVLJE OZBILJNO UGROŽENO!? Pevač ODBIJA POMOĆ, Slađa ne prestaje da PLAČE!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram.com/printscreen/youtube.com

Pevač Radiša Trajković Đani početkom januara je hospitalizovan zbog ugroženog zdravstvenog stanja, kada je i objavio fotografiju iz bolnice i poručio javnosti da mora da otkaže svoje nastupe. Dan kasnije, njegova supruga Slađa je izjavila da je on bolje, kao i da je umor krivac za celokupnu situaciju.

Republika

Foto: Instagram.com

Đani u bolnici

Međutim, Đanijevo zdravstveno stanje je mnogo ugroženije nego što on priznaje, a zbog svega njegova supruga prolazi kroz težak period.

- Slađa je baš zabrinuta. Plače i moli ga da malo prikoči, te da batali posao - objašnjava izvor za Scandal i dodaje:

 

 

- Predložila mu je da zajedno odu u neku banju i da bude na potpunom detoksu i rehabilitaciji bar dve nedelje, da ne okuša alkohol i da se odmori, međutim, on hoće da radi. Kaže da mora da zaradi da isplate stanove, Slađa opet kuka i viče mu da je briga i za stanove i pare ako njemu nije dobro… Uglavnom, situacija nije bajna, ali znajući Slađu i koliko je uporna, siguran sam da će ga naterati da povuče ručnu i malo se odmori i oporavi. A nastupa i posla će biti, samo da on sačuva zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
ssss

17.01.2022 22:27

Nije to bolnica, vec hitna pomoc. Skoro svi sa estrade tu dolaze. Posle pregleda, koktel vitamina.