REČI MAJKE MARINKA MADŽGALJA KIDAJU DUŠU! Dođi SINE, spremila je majka sarme: ŽIVIM ZA NJEGOVU ĆERKU!

Autor:

Zabava

17.01.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Majka Marinka Madžagalja uputila potresne reči pokojnom sinu.

REČI MAJKE MARINKA MADŽGALJA KIDAJU DUŠU! Dođi SINE, spremila je majka sarme: ŽIVIM ZA NJEGOVU ĆERKU!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Glumac i pevač Marinko Madžgalj preminuo je 26.marta 2016. godine, nakon duge i teške bolesti. Za sobom je ostavio porodicu, kao i brojne prijatelje koji se i dan danas ne mire sa gubitkom, te ga se neretko i sete.

Prošle godine u njegovu čast je ispred Atelja 212 urađen mural sa njegovim likom, a tom prilikom je njegova majka Mirjana prvi put govorila za medije nakon sinovljeve smrti.

- Danas je dan ljubavi i prijateljstva, svi su ga znali po osmehu koji obara sa nogu, radost, uvek radost. Budeš ponosan do neba, bio je jako duhovit, ja sam bila mnogo srećna - rekla je kroz suze Marinkova majka i dodala:

e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marinko Madžgalj mural

- Hvala svima koji su došli na ovu ideju da se ne zaboravi moj Maki. Nedostaje mi svakog dana i teško je sve ovo za jednu majku. Ne prođe dan da ne pomislim na njega. Jako je voleo da radi, stalno je bio zauzet. Obožavao je Beograd i Kotor, to su bili njegovi gradovi. Kad god bi negde otišao, ja bih ga zvala i govorila mu: 'Sine dođi, spremila je majka sarme'. Obožavao je da jede sarme - rekla je ona kroz suze i dodala da utehu nalazi u unuci, Marinkovoj ćerki iz veze sa glumicom Dubravkom Mijatović.

- Moj sin je bio čista ljubav i sreća. Sada imam njegovu ćerku, živim za nju, ona je predivna, ide na balet - otkrila je ona, prenosi Alo.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nenad

17.01.2022 12:01

nisam ga poznavao licno , ali jedna moja rodjaka jeste . Kaze da za zivota nije videla bolje , umiljatije i cestitije stvorenje . I zaista mi nije jasno po kojim kriterijumima gospod odabira , nas kad ce ko tamo gore . A nazive se skotovi , ubice , politicari , kriminalci . Neka mu je vecna slava , prerano je otisao zaista .