MISLILA SAM DA ON NE ZNA DA UMRE! Sestra Marka Živića otkrila DETALJE SMRTI glumca, bol ne prestaje: ŠOK, JAUK I NEVERICA!

Autor:

Zabava

17.01.2022

13:29

Sa smrću Marka Živića ne miri se niko, a ponajmanje njegova porodica koja je zavijena u crno i dalje i njegova sestra koja dane provodi sa mislima o mlađem bratu.

MISLILA SAM DA ON NE ZNA DA UMRE! Sestra Marka Živića otkrila DETALJE SMRTI glumca, bol ne prestaje: ŠOK, JAUK I NEVERICA!

ST/N. MANDIĆ

Glumac Marko Živić preminuo je nakon borbe sa koronavirusom u 50. godini, a vest o njegovoj smrti potresla je celokupnu javnosti, dok je njegova porodica i dalje u neverici nakon gubitka.

Sestra Marka Živića se ne miri sa gubitkom brata

Starija sestra Marka Živića, Nevena Živić prvi put je uspela da smogne snage i progovori o svom bratu, kao i da otkrije nepoznate detalje njegove smrti.

republika

Sestra Marka Živića, Nevena Živić

- Ima crnih dana, ima i crnjih dana. Kada su crni, osamim se, sakrijem se od ljudi bez želje da sklonim tugu ili pobegnem od nje. A kada su crnji dani, okupljamo se moja ćerka Danica, Markova devojka Maja i sestra od tetke i ujaka i pokušavamo da se motivaciono podignemo. Plačemo i smejemo se. Sva sreća pa nam crnji dani ne dolaze svima u isto vreme, što nam omogućava da se međusobno hrabrimo. Živim u stanju da je sve ovo privremeno, da će se Marko odjednom pojaviti i da će sve biti kao pre. Taj utisak privremenosti me drži na površini. Ponekad mi se učini da čujem njegovo "Cako". Tako me je zvao otkako smo bili deca.

U Kruševcu je pronalazio mir

Nevena kaže da se Marko ponovo okružio starim prijateljima pred smrt, kao i da je imao potrebu da se oduži na neki način rodnom Kruševcu.

youtube.com/printscreen

Marko Živić u filmu ''Čitulja za Eskobara''

- Ponovo se povezao sa starim prijateljima, blisko sarađivao sa upravnikom Kruševačkog pozorišta Branislavom Nedićem, družio se sa familijom koja nam je preostala. Tamo se osećao slobodno. U Kruševcu je pronalazio mir koji u ovom ludom Beogradu nije mogao da ima. Želeo je da se oduži na neki način sredini iz koje je potekao. Prošle godine za Badnje veče otišli smo ispred Crkve Lazarice na loženje badnjaka. Bili smo srećni. Sneg je padao. "Moram da pozovem Maju da joj kažem kako lepo pada sneg", rekao mi je i okrenuo svoju emotivnu partnerku.

Kolege su pozvale Hitnu pomoć

Markova sestra otkriva da do poslednjeg dana nije želeo da otkaže predstave, ali da su kolege te koje su otkazale sve kada su videle u kakvom je stanju i pozvale Hitnu pomoć, te da su se svi nadali da će i ovog puta uspeti da se izvuče.

ST/Nebojša Mandić

Marko Živić se borio do samog kraja

- Bio je odgovoran čovek, jednako prema ljudima i prema poslu kome se davao do kraja. Mada je imao temperaturu i osećao se loše, nije hteo da se zbog njegovog izostanka otkaže "let iznad kukavičjeg gnezda" kultna predstava Beogradskog dramskog pozorišta (BDP). Bio je 25. septembar. Sala je bila rasprodata kao za svako izvođenje "leta iznad kukavičjeg gnezda". Poslao je poruku "Ne otkazuje se" Bjeli (Dragan Bjelogrlić , prim.aut.) i jugu (Jug Radivojević, upravnik BDP-a, prim.aut). Martini je njegova uloga života. Bio je veoma odgovoran prema publici i kolegama, mnogo puta je igrao bolestan, neraspoložen, pod temperaturom. Predstava, ipak, nije odigrana jer su kolege kada su videle kako loše izgleda pozvale Hitnu pomoć. Završio je u KBC "Dragiša Mišović", prvo prijemno odeljenje, ubrzo poluintenzivna, a nedugo zatim i intenzivna nega. Bila sam ubeđena da će se izvući, čak i kada su ga priključili na respirator. Verovala sam da će, kao mnogo puta do sada, pronaći put da nam se vrati. Mislila sam da on jednostavno ne zna da umre. Slala sam mu poruke, ali odgovora nije bilo. A onda šok, neverica, jauk, praznina. Imam ogromnu potrebu da se ovim putem zahvalim osoblju KBC Dragiša Mišović koje se lavovski borilo za njega i sve ostale pacijente - izjavila je Nevena za Gloriu.  

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading