OGLASIO SE SLOBODAN VASIĆ NAKON DONESENE PRESUDE: Ne osećam se KRIVIM ni za šta!

Autor:

Zabava

14.01.2022

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Vasić je osuđen zbog napada na bivšu devojku Bojanu J., a sada se oglasio kako bi objasnio celu situaciju.

OGLASIO SE SLOBODAN VASIĆ NAKON DONESENE PRESUDE: Ne osećam se KRIVIM ni za šta!

Foto: https://www.instagram.com/slobavasic_official

Slobodan Vasić

Slobodan Vasić je optužen 2019. godine da je fizički napao tadašnju devojku Bojanu J. sa kojom je bio u vezi samo mesec dana, a sada je i osuđen nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv pevača.

Presuda je donesena u julu prošle godine, a iako još uvek nije pravosnažna, Osnovni sud u Novom Sadu je proglasio pevača krivim i osuđen je na osam meseci uslovne kazne.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Slobodan Vasić

Sada se oglasio i pevač povodom ove optužbe.

- Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu - dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu, jer se ne slažemo sa istom. Iskreno, ja sam potpuno iznad toga, živim povučen porodičan život, srećno sam oženjen, imam divno dete, nastupam i moja publika, kao i moji bliski ljudi znaju ko sam i kakav sam. Gledam u nekom drugom pravcu. Sve što je u prošlosti tamo treba i da ostane. Ne osećam se kriv ni za šta i to je jedino što mogu da vam kažem - izjavio je Sloba povodom presude, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading