ON JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA NAKON MRKINE SMRTI: Političareva POSLEDNJA želja je bila da Ana ne bude SAMA!

Autor:

Zabava

14.01.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta dane nakon Mrkine smrti provodi u svom stanu na Vračaru, a od nje se ne odvaja unuk Branko, kog je pokojni političar zamolio da je čuva na samrti.

ON JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA NAKON MRKINE SMRTI: Političareva POSLEDNJA želja je bila da Ana ne bude SAMA!

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta se nakon smrti supruga Milutina Mrkonjića povukla iz javnosti, a nedavno se pojavila na snimanju "Zvezda Granda" kada ju je dovezao unuk Branko, koji se nakon Mrkine smrti preselio kod Ane u stan na Vračaru.

Republika

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Mrka

Branko joj je trenutno najveća podrška i ne želi da se odvaja od nje, što ga je i pokojni Mrka zamolio na samrti.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Bekuta i Mrka

- Budući da nije imao svoje dece, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je gledao isto kao rođene. Sonji i Branku je bio najbolji deda na svetu, a u Branku je video budućeg Aninog zaštitnika. Kupio mu je automobile i zamolio ih da uvek budu tu za Anu kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu. Mrka je uvek Anu pratio na gostovanja, nastupe i nikada to nije želeo da prepusti vozaču, koga su mogli da plate, jer mu je u prvom redu bila njena sigurnost. Uživao je da joj bude podrška, da je zasmejava i brine se o njoj. Baš kao što je Ana dala obećenje da neće da prekine da peva nakon njegove smrti, tako i Branko ispunjava jednu od poslednjih želja Milutina Mrkonjića - da brine o svojoj baki - rekao je izvor blizak pevačici za Svet, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading