POZNATI VODITELJ ISKEŠIRAO 150.000 EVRA ZA STAN: A OVAKO mu izgleda PORODIČNA KUĆA! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.01.2022

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati voditelj Žika Nikolić otvorio je vrata svog porodičnog doma u Jasikovcima, pa je tako pokazao gde je odrastao.

POZNATI VODITELJ ISKEŠIRAO 150.000 EVRA ZA STAN: A OVAKO mu izgleda PORODIČNA KUĆA! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube/Prva

Voditelj Žika Nikolić, poznatiji kao Žika Šarenica rođen je u mestu Jasikovici kod Trstenika, a mnogi ne znaju da je voditelj prvo hteo da bude sveštenik, harmonikaš, a potom i profesor.

Voditelj je završavao dva razreda gimnazije odjednom, a tada je živeo u trošnoj kući koju je kasnije renovirao, ali je i dalje želeo da dom ostane autentičan.

Republika

Foto: printscreen/youtube/Prva

Žika Nikolić kuća

- Bilo je teških dana, ali se nikad nije gladovalo, nekada se živelo na proji, nekada na kajmaku, nekad na mesu, bilo je svega. U bašti moje majke sve je raslo, paprika, krompir, sve. Mogao sam sve da zidam, ali ovo je nešto što budi uspomene. Kuća je ostala takva kakva je, uradili smo zidove i staze, želim da tako bude, a i dopada se mojim potomcima - priča Žika, a prenosi Blic.

Republika

Foto: printscreen/youtube/Prva

Žika Nikolić kuća

- Ko god želi da prespava ovde, voli da spava u ovom krevetu i ovoj sobi, a najradije i ja, tu sam proveo detinjstvo - rekao je Žika u emisiji "Nećete verovati".

Podsetimo, Žika je pre dve godine pazario nekretninu od 60 kvadrata u Beogradu, koju je navodno platio oko 150.000 evra.

 

 

- U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke - rekao je Žika za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading