NAKON DUŠKOVIH BATINA PRONAŠLA MIR NA MAJČINOM GROBU: Jelena Karleuša podelila EMOTIVNU sliku! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

14.01.2022

11:48

Jelena Karleuša je podelila sliku na svom Instagram nalogu kako vreme provodi na grobu svoje majke Divne Karleuše.

NAKON DUŠKOVIH BATINA PRONAŠLA MIR NA MAJČINOM GROBU: Jelena Karleuša podelila EMOTIVNU sliku! (FOTO)

Republika

Jelena Karleuša je za Božić, 7. januara, prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici, a on je dobio zabranu prilaska od 48 sati, koja se kasnije produžila na 30 dana.

Pevačica nije želela da se oglašava nakon skandala, a neretko objavi po koju sliku na svoje društvene mreže.

printscreen/instagram.com

Karleušina objava

Jelena je sada objavila sliku sa groba pokojne Divne Karleuše, pa možemo da vidimo da je utehu nakon svega potražila kod nje.

Podsetimo, Jelena je prijavila Duška jer je pred gostima prvo pljunuo, a potom i lupio šamar. Nakon incidenta oglasio se fudbaler koji je demantovao da je podigao ruku na pevačicu.

- Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene - napisao je Tošić na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading