BIO JE NAŠ MILJENIK, A ONDA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI: Poznati pevač preživeo TRAGEDIJU, a evo kako sada izgleda!

Autor:

Zabava

13.01.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Goran Dimitrijadis Dima se povukao iz javnosti u jeku svoje karijere, a sada otkrivamo kako sada izgleda.

BIO JE NAŠ MILJENIK, A ONDA SE POVUKAO IZ JAVNOSTI: Poznati pevač preživeo TRAGEDIJU, a evo kako sada izgleda!

Foto: youtube.com/printscreen

Goran Dimitrijadis Dima je ostao upamćen po legendarnom hitu iz devedesetih godina "Nije mene dušo ubilo", a nakon ove pesme je samo ređao hit za hitom.

Iako se pevač dugo nije pojavljivao u medijima, na društvenim mrežama se malo malo može pronaći pitanje gde je i šta radi ovaj legendarni pevač.

 

 

Pevač je u vreme kada je izbacio svoj hit davne 1994. godine radio kao taksista, a nastupao je sa Mirom Škorić i Hani na različitim veseljima i proslavama po kafanama i restoranima.

- Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu - pričao je Dima za medije pre određenog vremena i tada je otkrio da je imao veliku nesreću koja ga je zaustavila u muzičkoj karijeri:

 

 

- 2000. godine mi je izgorela kuća. Skroz. Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme - ispričao je Dima tada za medije, prenosi Espreso.

Iako se Goran retko pojavljuje u medijima, neretko deli fotografija na svoje društvene mreže, pa tako možemo da vidimo kako pevač sada izgleda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading