BIVŠA ŽENA SUPRUGA HELENE TOPALOVIĆ OSULA DRVLJE I KAMENJE: Sve ću ispričati o njima, videćete ko su!

Autor:

Zabava

13.01.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša žena Dragana Aleksić, voditeljka Jelena Dimitrijević, se oglasila prvi put nakon što je njen bivši suprug oženio ćerku Milana Topalovića, Helenu Topalović.

BIVŠA ŽENA SUPRUGA HELENE TOPALOVIĆ OSULA DRVLJE I KAMENJE: Sve ću ispričati o njima, videćete ko su!

Foto: instagram.com/helena_topalovic

Helena Topalović, čerka Milana Topalovića, nedavno se udala za biznismena Dragana Aleksića, a sada se oglasila i njegova bivša žena Jelena Dimitrijević.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Dimitrijević

Jelena je otkrila da nije u dobrim odnosima sa Draganom, i da je ne zanima šta Helena prikazuje na druptvenim mrežama.

- Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom - započela je Jelena, a onda je otkrila i kako je prihvatila saznanje da joj se bivši muž oženio, jer imaju zajedničkog sina:

Republika

Foto: printscreen

Helena Topalović

 - Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane. 

Već duže vreme se po medijima piše da je brak Helene i Dragana iz koristi, a sada je rešila i Jelena da da svoje mišljenje:

Republika

Foto: printscreen

Helena Topalović sa mužem Draganom

- Mislim da ljudi bolje znaju nego ja - bila je jasna Jelena, a onda i otkrila da li joj je bivši muž zaista imućan kao što se piše.

 - Ne znam da li Gago zaista ima novca. Čovek nije iz Dubaija, nema milione, koliko ja znam, naš brak nije bio iz koristi. Mi se ne odnosimo, mi se zapravo ne podnosimo. Prema meni nema nikakve obaveze. Kad smo bili u braku, ispunjavao je, sad može da popunjava tamo gde treba - završava voditeljka, a prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading