PREZNOJIO SE: Ognjen Amidžić reklamirao proizvod pa LUPIO: NAJVIŠE GA KORISTIM KAD NEMAM ŠTA DA RADIM!

Autor:

Zabava

13.01.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić je gostovao na Republika.rs, a onda ga je oblio znoj kada je video šta ga je snašlo.

PREZNOJIO SE: Ognjen Amidžić reklamirao proizvod pa LUPIO: NAJVIŠE GA KORISTIM KAD NEMAM ŠTA DA RADIM!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić u prazničnom intervjuu za portal Republika.rs pokušao da odigra igricu "Predstavi proizvod" koju redovno zadaje svojim gostima u "Amidži šou".

Ovoga puta, Ognjen je dobio da izreklamira jabuku, a onda je započeo svoje izlaganje:

- Ovaj proizvod koristim kod kuće, u trenucima odmora kad nemam šta da radim, tad ga najviše koristim - rekao je voditelj pa nastavio:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić sa jabukom

- Ne preporučuje se ljudima mlađim od 18 godina, jer čovek treba da odluči sam da li želi da ga koristi ili ne. Ja ga koristim dva tri puta dnevno, sa zadovoljstvom bih postao zaštitno lice i reklamirao bih ga na društvenim mrežama ako bi se dogovorili oko uslova, što da ne - rekao je Ognjen, a onda je prasnuo u smeh kada smo mu dali jabuku koju je reklamirao.

Naravno, mi smo rešili da se još malo poigramo sa voditeljem, pa smo mu tako dali još jednu njegovu igricu u kojoj često navuče goste da govore reči koje ne misle, a sada je i on bio na njihovom mestu. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ognjen Amidžić u emisiji

Iako je voditelj prvih par reči znao, zbunio se na reč "gangster" pa je uporno pričao "kanister", a kada je čuo reč "starleta" odmah je znao šta je u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading