ŠOK INCIDENT NA NASTUPU PEVAČICE! Milica Pavlović POLOMILA telefon mladića iz publike, uzela ga I BACILA, RAZLOG JE OVAJ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.01.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović uništila je telefon mladića na nastupu, bacivši ga iza leđa, a razlog je za mnoge opravdan.

ŠOK INCIDENT NA NASTUPU PEVAČICE! Milica Pavlović POLOMILA telefon mladića iz publike, uzela ga I BACILA, RAZLOG JE OVAJ! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Pavlović našla se na meti negativnih komentara nakon što je na društvenim mrežama osvanuo šokantan snimak sa njenog nastupa.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović bacila telefon mladiću iz publike

Naime, na snimku se jasno vidi da publika sve vreme snima pevačicu dok peva, te pokušava da njenu pažnju privuče kako bi se fotografisali sa njom ili usnimili ''ludilo'' koje je napravila, a onda se desio incident koji je ceo nastup ostavio u senci.

Milica je ''mrtva hladna'' prišla dečku koji je držao telefon i bacila ga iza sebe. To je ostavilo u šoku i mladića i celokupnu publiku, a ponajviše su svi ostali zatečeni daljim ponašanjem Pavlovićeve koja se ponašala kao da se apsolutno ništa nije ni dogodilo.

 

 

Međutim, kako navode oni koji su se zatekli na nastupu, razlog ovakvog postupka pevačice je opravdan.

- Milica se sve vreme sjajno zabavljala sa publikom, dok nije jedan od prisutih gostiju krenuo da joj snima ispod suknje. Ona ga je nekoliko puta upozorila da to ne radi, međutim momak nije hteo da odustane - priča izvor i dodaje:

 

 

- Milica je u momentu poludela i pružila ruku momku, on je mislio da će da snima njegovim telefonom, dao joj a ona ga je bacila iza sebe - zaključuje izvor "Blica" koji se zadesio na nastupu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading