LUKA JE NASLEDIO ŠARM OD OCA: Dačićeva buduća snajka otkrila kakav je Ivica PRIVATNO, a onda su ZAJEDNO ZAPEVALI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

04.01.2022

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom večerašnje emisije "Amidži šou" u kojoj gosti bili: Jovana Jeremić, Ivica Dačić, Tanja Savić, Branimir Nestorović.

LUKA JE NASLEDIO ŠARM OD OCA: Dačićeva buduća snajka otkrila kakav je Ivica PRIVATNO, a onda su ZAJEDNO ZAPEVALI! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen

U studio je ušetala mlada muzička nada, Milica Jokić koja je sa prve tri pesme oborila sve rekorde. Ona je u javnosti poznata i kao snajka Ivice Dačića, odnosno devojka njegovog sina Luke.

Ona je neko ko peva iz duše i ja moram da se ubacim u ovu najavu. Volim ljude koji imaju dušu - rekla je Jovana Jeremić.

Milica je ovom šrilikom otkrila kakav je Ivica privatno:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Jokić

 

- Ivica je isti kao na televiziji, kao što ga svi poznajemo. Divan čovek - istakla je Milica.

- Kod mene svi pevaju u familiji, i ćerka, ali ne želi da peva u javnostiu. Moja supruga im ne dozvoljava da se javno eksponiraju - dodaje Ivica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ivica Dačić i Milica Jokić

 

Usledilo je pitanje za Milicu '' Ko je šarmantniji, Ivica ili Luka?''.

- S obzirom da je Ivica tu, eto Ivica, ali Luka je nasledio šarm na tatu - rekla je Milica i oduševila sve u studiu.

 

Milica je pokazala svoje pevačke sposobnosti, a nakon nje se mikrofona latio i Dačić, otpevao ''Romaniju'' po želji Jovane Jeremić i oduševio milionski auditorijum televizije ''Pink''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading