KAKO SI SVE TO REKLA, NIKO TI NIJE POVEROVAO: Sanja Marinković isprozivala Draganu Mirković, pevačica joj ODMAH UZVRATILA!

Autor:

Zabava

01.01.2022

18:43

Sanja Marinković u svojoj emisiji ugostila je pevačicu Draganu Mirković, a njihovo peckanje privuklo je pažnju.

KAKO SI SVE TO REKLA, NIKO TI NIJE POVEROVAO: Sanja Marinković isprozivala Draganu Mirković,  pevačica joj ODMAH UZVRATILA!

Printskrin/RTV PINK

 

Marinkovićeva je svoje goste upitala u čemu često umeju da preteraju, a Dragana Mirković je svojim odgovorom iznenadila sve u studiju.

- Ja inače nisam sklona preterivanjima u životu, ja sam ozbiljna žena, jelte - našalila se Dragana, pa nastavila:

printscreen/Magazin In

Sanja Marinković

- Šalu na stranu, meni kao ozbiljnoj ženi nije primereno niti svojstveno da preterujem, jedino što mi je dozvoljeno malo preterivanje u hrani, ali to je već stvar hedoznima, godina i tako dalje... Jer sa godinama smo sve veći hedonisti, tako da ja sebi dozvoljavam samo tu vrstu preterivanja, a sve ostalo nije primereno - iskrena je folk zvezda.

printscreen/Magazin In

Dragana Mirković

 

- Jao, kako si sve to izgovorila... Niko ti nije poverovao - uzviknula je voditeljka.

- Svi koji me poznaju znaju da govorim istinu, a to bi i ti Sanja trebalo da znaš, poznaješ me, ali zbog rejtinga... Meni je Ivica već rekao, Sanja će zbog rejtinga da udari na nas, iako nas poznaje i zna da govorimo istinu, ali već me je napala... Sanja, niko ti neće poverovati - šaljivo je rekla Dragana, na šta su se svi u studiju "Magazina In" nasmejali.

Komentari (0)

Loading