Milan Marić otkrio nove detalje o legendarnom pevaču: Toma je ćaletu ukrao zlatne zube!

Autor:

Zabava

04.01.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako smo pomislili da nas više ništa iz života Tome Zdravkovića neće iznenaditi, Milan Marić je sve šokirao kada je otkrio dosad nepoznate detalje. Priznao je da se za ulogu u filmu "Toma" spremao temeljno i pažljivo, te da je i često razgovarao sa Novicom Zdravkovićem, Tominim bratom, da bi što više informacija prikupio.

Milan Marić otkrio nove detalje o legendarnom pevaču: Toma je ćaletu  ukrao zlatne zube!

Foto: Promo

Naime, Marić je sada otkrio da je Toma krao od oca i tako se snalazio kad nije imao dinara, a da mu je sve to ispričao Novica, koji na početku snimanja nije sarađivao s njima, pa se napola uključio.

- Novica je počeo da se otvara tek na sredini snimanja. Znači, mi smo već polovinu snimili i on tek onda počinje da se opušta i da nam priča neke detalje koji su bili značajni za dalji rad. Od njega smo saznali i da je Toma napisao tu pesmu "Šta je to u meni što se zove tuga" vrlo mlad, s 20 i nešto godina, a snimio ju je poslednju. Novica je u početku pričao samo neke anegdote, a nije davao materijal, meso. Tek posle dva meseca snimanja Novica nas prvi put posećuje i gleda snimanja i kaže to je to. Rekao je da mu se to sviđa. I onda je lagano počeo da se otvara. Saznavali smo od njega neke stvari koje su veoma čudne, a mi se mislimo u sebi: "Što to nismo znali malo ranije." Ima jedna smešna priča i, da smo je znali ranije, ubacili bismo je u film. Toma je 'ladno ćaletu ukrao zlatne zube - rekao je Milan Marić u emisiji "Parobrod" i dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

- Tomin ćale je poskidao zlatne zube od straha i negde ih je štekao. Čovek je znao šta ga čeka. Toma mu ukrade i zapali iz Pečenjevca za Leskovac. On ih je utopio. To je samo jedna od anegdota. Jasno vam je kakav je Toma bio lik. Njegov život je bio strašan. Novica nam je dao kasnije svakakve priče, ali to zaista ne smem da otkrivam. Neke su smešne, a neke šokantne, nemoguće.

Nakon ovoga Milan se prisetio kako je izgledao kasting za film "Toma", te otkrio da sebe na početku nije doživljavao kao Tomu.

Republika

Foto: Promo

Milan Marić

 

- Otišao sam opušten na kasting, nisam mislio da će mene odabrati. Reditelji biraju i nisam mislio da će baš mene da izaberu. Kad su mi saopštili da sam dobio ulogu, onda je počeo haos. Tek tada sam shvatio šta sam sebi uradio. Pakao sam sebi napravio. Ja ne umem da pevam. Nisam sad neki pevač, drugačiji smo fizički. Sam sa sobom sam pričao, pa je bilo ono ili pukovnik ili pokojnik. Pored filma, snimala se i serija od osam epizoda, totalno drugačijih od filma. I to se radilo paralelno. Vi ne znate koliko je to teško i naporno.

Foto: printscreen/instagram.com/eugensmesni

 

 

Pre "Tome" sam bio opasan momak

 

Milan Marić kaže da se prvi put u karijeri susreće sa ulogom koja je totalno drugačija od svake njene prethodne:

- Pre "Tome" igrao sam uglavnom uloge opasnih momaka. Prvo u "Državnom službeniku", gde igram agenta BIA, a onda i kriminalca u "Besi". U "Tomi" je trebalo da dočaram čoveka koji je satkan od emocija, koji se bori sa sobom i koji je delimično destruktivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veljko

04.01.2022 20:59

Mnoge važnije ličnosti od Tome su pre njega zaslužili film.