PROMENA VERE, MANIČNA DEPRESIJA I POKUŠAJ SAMOUBISTVA: Poznati pevač je nekada bio MILJENIK žena, njegov HIT svi su znali, danas ga ne biste prepoznali!

Autor:

Zabava

27.12.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevač se toliko promenio da je zaista sada neprepoznatljiv

PROMENA VERE, MANIČNA DEPRESIJA I POKUŠAJ SAMOUBISTVA: Poznati pevač je nekada bio MILJENIK žena, njegov HIT svi su znali, danas ga ne biste prepoznali!

Foto: facebook.com/bojan.mostrokol

Poznati pevač Bojan Tomović na javnoj sceni pojavio se 2005. godine pesmama “Plava motorola”, “Jugić”, “Nisam te zaboravio” i tada je važio za jednog od najvećih mladih zavodnika naših prostora. Međutim, godinama se susretao sa problemima, koji su doveli do njegove fizičke transformacije, tačnije, do neprepoznatljivosti.

Bojan je izazvao opštu pometnju kada je javno izjavio da je promenio veru, te prešao u islam, a ime promenio u Ammar Moštrokol.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao jer kažu da na arapskom jeziku znači “život”, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - rekao je bio pevač kada je prešao u islam.

Međutim, pevač je potom tvrdio da nije “dovoljno dobar da bi bio Musliman” i da je odlučio da bude agnostik.

- Braćo Muslimani, praštajte, ali previše sam ja prljav da bih kaljao vašu najčistiju religiju. Nisam dostojan da budem dobar musliman i zato se vraćam u svoj mali začarani krug tame i depresije. Oprostite još jednom… Agnostik Bojan - napisao je Tomović na društvenim mrežama.

Nakon toga, Tomović je ponovo šokirao javnost objavom da boluje od bipolarnog poremećaja, te se oglasio za medije:

- Sto puta sam prebacivao majci što me nije abortirala jer bi svi moji bližnji živeli lakše i bez stresova, a ne da mi svakodnevno govore da im je zbog mene pritisak 200 sa 100 i da su se upravo vratili iz hitne jer sam ih obrukao što sam javno priznao da imam psihički problem. Ma lako bi ja, ne bojim se smrti ni malo, ali sam se zakleo u Tajov grob da nikada više neću pokušati ono… Ono što mi se dugo činilo kao jedini spas, kao jedini izlaz - kazao je jednom prilikom pevač.

- Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom. Ubila me mračna depresija - napisao je Tomović tom prilikom.

Nedugo potom, poznati pevač ponovo je bio glavna tema javnosti kada je odjeknula vest da je pokušao samoubistvo, te najavio je i da će iseći vene:

- Isekao sam vene… Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom… Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom - napisao je Bojan, a potom se i oglasio nakon povratka iz Urgentnog centra:

- Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam nakon ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla - rekao je Tomović.

Bojan povremeno putem društvenih mreža deli fotografije iz privatnog života, a na njima vidimo da sada izgleda potpuno drugačije u odnosu na period kada je bio na vrhuncu karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (2)

Loading
Voisin

27.12.2021 13:40

Nedaj se Bojane,ako verujes u sebe sve probleme ces prebroditi👍😍

Andras

30.12.2021 14:45

Nema leka za tebe I u budizam Ali badava