OVO JE DRUGI PUT DA MI JE POSTAVLJEN UREĐAJ ZA PRAĆENJE! Maja Marijana se oglasila nakon NEPRIJATNOSTI, o svemu OBAVESTILA I POLICIJU!

Autor:

Zabava

23.12.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marijana Radovanović (49), poznatija kao Maja Marijana, doživela je neprijatnost kada je automobil odvezla u servis u Beogradu i tom prilikom je pronađen uređan za praćenje.

OVO JE DRUGI PUT DA MI JE POSTAVLJEN UREĐAJ ZA PRAĆENJE! Maja Marijana se oglasila nakon NEPRIJATNOSTI, o svemu OBAVESTILA I POLICIJU!

Foto: youtube.com/Novo jutro

Naime u njenom automobilu marke "marcedes" majstor je pronašao uređaj kojim se pratila pevačica, a ona se sada oglasila na svom Instagramu tim povodom.

Republika

Foto: instagram.com/

Objava Maje Marijane

- Nažalost, ovo je drugi put da mi je postavljen uređej za praćenje ispod auta. Ovoga puta je pozvana policija, preuzeli su uređaj i nadam se da ću saznati ko je to uradio - napisala je Maja.

Podsetimo, folkerka je iznenadila sve kad je uplovila u vezu sa 15 godina mlađim košarkašem Nenadom. Ipak, nedavno je otkrila da je ovoj vezi došao kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ajduk

23.12.2021 13:26

Da nije "trakera" ne bih ni čuo da je ona još živa.