OTKRIVENO POSLE 12 GODINA! Za OVOG biznismena iz Nemačke se Sneki TAJNO UDALA: Vodila je TEŠKU BORBU!

Autor:

Zabava

22.12.2021

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši muž Sneki Babić bio joj je podrška i ljubav dok je brak trajao, ali kako kaže pevačica uprkos razvodu nije izgubila veru u instituciju braka.

OTKRIVENO POSLE 12 GODINA! Za OVOG biznismena iz Nemačke se Sneki TAJNO UDALA: Vodila je TEŠKU BORBU!

Foto: Promo foto

Bivši muž Sneki Babić, nemački biznismen srpskog porekla, Radomir Sojanović, sa pevačicom je papire za razvod potpisao 2009. a sada je konačno isplivala istina o razvodu.

Od kada je 2009. godine Sneki stavila tačku na sedam godina dug brak sa Radomirom Stojanovićem vodila je tešku borbu da prevaziđe ovu emotivnu situaciju, a sada je prvi put progovorila o razvodu:

- Nije to osećanje sa kojim čovek može da bude zadovoljan u životu, ali je nešto što morate da prevaziđete. Morate biti jaki i da verujete u sebe. Ja sam uspela da prevaziđem to zahvaljujući publici, mojoj muzici, pesmi - rekla je pevačica o razvodu.

Bivši muž Sneki Babić bio joj je podrška i ljubav dok je brak trajao, ali kako kaže pevačica uprkos razvodu nije izgubila veru u instituciju braka:

 

 

- Mislim da mlađi ljudi moraju da veruju u zajedništvo, verujem u brak, prirodno je da imate pored sebe nekoga ko će vas utešiti i voleti - rekla je i dodala da razvod svakako nije neuspeh.

- Smatram da ne, za sve žene koje ne uspeju u braku, ne smatrajte to promašajem, život teče dalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading