Sa njom je sve bilo tako lako

Autor:

Zabava

22.12.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku projekta S music by Angellina, izašla je pesma Lene Kovačević 'Tako lako'.

Sa njom je sve bilo tako lako

Foto: Promo/Radio S

 

- Angellina mi je toliko draga da bih s njom mogla još da sarađujem, sad smo pričale o tome. Volim njenu emociju koju ima kroz sve pesme. To jeste nešto komercijalnije i modernije od onoga što ja radim, ali je emocija uvek ono što ide ispred muzike - rekla je Lena.

Republika

Foto: Promo/Radio S

Lena Kovačević

 

U ovom projektu Radija S, Angellina je autor muzike i teksta 4 pesme, a drugi je izvode. Samo u poslednjoj pesmi pomaže Emini u duetu.

- Želim da ljudi tako lako pesmu puste u srca i da je tako lako zapevaju. Kada sam je pisala, razgovarala sam sa Markom Konom kako je sve savršeno za Lenu. Bio je drugačiji refren ali ja sam tipovala ovu pesmu još tad za nju i tako je ispalo - rekla je Angelina.

Republika

Foto: Promo/Radio S

Lena Kovačević

Lena i Radio S su već sarađivali: Sa njima sam već imala divne, uspešne projekte, tako da mi se ceo spoj strašno dopao. Pesma se zove Tako lako i stvarno nam je bilo lako. Mnogo su lepi i tekst i muzika, divni su i aranžman i spot. Moramo da se zahvalimo Ljubi za video. Baš smo lepo i lako radili, što u mom slučaju nije uvek tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading