OPLJAČKAO ARSENAL, PA SAD KUPUJE KLUB! A to nije najveća bizarnost!

Autor:

Sport

04.01.2022

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni nemački fudbaler odlučio se na poslovni poduhvat u zemlji svojih predaka, pa bi uskoro mogao da igra fudbal protiv tima čiji je vlasnik.

OPLJAČKAO ARSENAL, PA SAD KUPUJE KLUB! A to nije najveća bizarnost!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Fenerbahčea Mesut Ozil mogao bi u narednim sezonama da zaigra protiv tima čiji je vlasnik! Nemac turskog porekla odlučio je da uloži veliki novac u trećeligaša koji ima ambiciju da se u narednim sezonama približi eliti turskog fudbala. Za Ozila to neće biti veliki izdatak jer je svojevremeno dobijao 360 hiljada evra nedeljno od Arsenala iako nije igrao!

Kako prenosi nemački "Bild", Mesut Ozil je veoma blizu kupovine lokalnog "Korum FK", malo poznatog tima iz trećeg ranga turskog fudbala. Ovaj tim osnovan je 2015. godine, a za sada im je cilj da se plasiraju u drugu ligu Turske.

Kako prenose dobro obavešteni izvori, vlasnik turskog trećeligaša tražio je od Ozila od 20 miliona lira za prodaju kluba, što je u evrima nešto manje od milion i po. To nije novac koji može da predstavlja problem nemačkom fudbaleru jer je gotovo deset puta veću cifru uzeo od Arsenala dok nije nastupao za engleski tim.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading