NESTALA RADA SLOVIĆ (79)! Porodica moli za pomoć!

Autor:

Vesti

04.01.2022

22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Bioska kod Užica od danas popodne traga se za meštankom Radom Slović (79), dementnom staricom kojoj je svaki trag izgubio jutros kada je izašla iz svoje kuće.

NESTALA RADA SLOVIĆ (79)! Porodica moli za pomoć!

Foto: Printskrin

Nestalu ženu srodnici traže i u Užicu gde joj žive sin i snaja kod kojih je, kažu srodnici, često znala da dođe nesvesna svojih postupaka.

Iz kuće u kojoj živi sa suprugom, Rada Slović je izašla oko devet sati i od tada je niko nije video. Familija i komšiluk tokom dana su pretražili selo, pojas reke Đetinje kroz Biosku, ušće jezera Vrutci, potez prema Ponikvama i Tari, ali od Rade ni traga ni glasa.

- Umela je da sedne u autobus i da dođe u Užice kod sina i snahe, a da im se prethodno ne najavi i da o tome obavesti supruga. Danas se u prvi mah pomislilo da je ponovo otišla u Užice, ali se kod sina nije pojavila. Vođeni pomišlju je da nije izašla na pravom stajalištu srodnici su je tražili i po gradu, ali bezuspešno - rečeno nam je u porodici nestale žene.

Ovde kažu da je večeras o nestanku Rade Slović obaveštena i užička policija. Sa izuzetkom demencije, Bioštanka za kojom se traga je solidnog zdravstvenog stranja za svoje godine.

Svi koji imaju informacije o ovoj starici mogu se javiti porodici na broj telefona 0601555909

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading