UDATA SRPSKA PEVAČICA PROGONILA OŽENJENOG KOLEGU: Amar Gile u ŠOK ispovesti otkrio MRAČNE TAJNE estrade! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.12.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Amar Gile otkrio je pred našim kamerama sve o proganjanju poznate koleginice.

UDATA SRPSKA PEVAČICA PROGONILA OŽENJENOG KOLEGU: Amar Gile u ŠOK ispovesti otkrio MRAČNE TAJNE estrade! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Amar Gile poznat je kao jedan od muževnijih estradnih umetnika, za kojim su svojevremeno devojke ludele. Međutim, nakon što se oženio i dobio dete, Amar je postao još traženiji među pripadnicama lepšeg pola, pogotovu u trenutku kada je trend biti sa oženjenim čovekom i te kako postao zastupljen. 

 

 

Sa druge strane, Amar je pred našim kamerama otkrio da su ga, pored anonimnih devojaka, uhodile i poznate pevačice. Na pitanje da nam otkrije identitet, poznati pevač odlučio je da ostane suzdržan kako im ne bi ukaljao obraz i čast. No, tokom njegove izjave, on je sebe razotkrio, pa je zagolicao maštu svim prisutnima da je u pitanju jedna devojka koja se takmičila sa njim u muzičkom šou programu, ali da ona nije jedina, već da je bilo nekolicina poznatih dama koje su ga jurile. 

 

 

Jeste, bilo je poznatih, ali ne bih da imenujem. Ne želim da govorim. Ne bih da kaljam nečiji obraz, to je ono davno bilo, još je to dečije. Već sam ja bio u takmičenju i eto, ja govorim o više njih - izjavio je Amar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading