ISTINA O SMRTI MERIME NJEGOMIR TEK SADA ISPLIVALA NA VIDELO? Umrla od posledice SEPSE?

Autor:

Zabava

29.12.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je održan pomen Merimi Njegomir koja je preminula nakon duge i teške bolesti, a sada je isplivao detalj koji je sve šokirao.

ISTINA O SMRTI MERIME NJEGOMIR TEK SADA ISPLIVALA NA VIDELO? Umrla od posledice SEPSE?

Foto: printscreen

Merima Njegomir

Danas je održan pomen pokojnoj pevačici Merimi Njegomir, koja je nakon duge i teške bolesti skonačala svoj život zbog raka pankreasa, od čega je u poslednjih četiri meseca preminulo dosta poznatih ličnosti, o čemu smo već pisali. 

Republika

Foto: Republika.rs

Lepa Lukić i Nada Topačgić

 

Međutim izgleda da se od javnosti krio detalj, o čemu se danas spekulisalo na Novom groblju. Naime, kako smo saznali, Merimu su pet meseci lečili potpuno pogrešno, odnosno, kao da je imala posledice koronavirusa i heliko bakteriju. Nakon što je shvatila da nešto nije u redu i da su bolovi nesnosni, Merima je odlučila da samoinicijativno ode privatno kod doktora i proveri šta se dešava, te je saznala da ima rak. Kako se dalje spekuliše, izvor koji je pričao na Novom groblju tokom pomena, Merima je navodno preminula od sepse, jer joj dva dana nisu davali antibiotike

Republika

Foto: Republika.rs

Merima Njegomir pomen

 

- Pet meseci su Merimu lečili pogrešno, kao da je imala posledice korone i heliko bakteriju. Merima je 30. avgusta otišla kod privatnika, kod lekara da vidi šta se dešava i tad je tek saznala da ima rak. Ona je umrla od posledice sepse, jer joj dva dana nisu davali antibiotike - govori anonimni izvor. 

Mi smo pokušali da upitamo Merimine ćerke Milicu, Ljubicu i Jelenu da pred kamerama govore o majčinoj smrti, međutim, one su odbile da potvrde, ali i da negiraju navode o smrti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading