PODMEĆU MI LAŽI I AFERE JER ĆU POKIDATI KONKURENCIJU ZA VIKEND, JA SAM TEŠKA KATEGORIJA! Jovana Jeremić rešila da se obračuna sa svima koji joj žele ZLO!

Autor:

Zabava

29.12.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić staje na crtu svima koji šire laži o njoj i njenom životu, jer prema njenim rečima pokušavaju da je spreče u uspehu

PODMEĆU MI LAŽI I AFERE JER ĆU POKIDATI KONKURENCIJU ZA VIKEND, JA SAM TEŠKA KATEGORIJA! Jovana Jeremić rešila da se obračuna sa svima koji joj žele ZLO!

Foto: Instagram.com

Najpopularnija voditeljka u Srbiji, Jovana Jeremić već mesecima se "bori" sa nameštenim aferama i lažima, samo kako bi sprečili njen uspeh koji je neosporan.

Porazgovarali smo sa Jovanom koja sprema novogodišnji vikend program kakav do sada nismo imali priliku da gledamo ni na jednom tv kanalu. 

 

 

Dotakli smo se i njenog profesionalizma, s obzirom da ne samo da je pametna, Jovana je i jako lepa i atraktivna žena, pa smo je pitali i da li joj se desilo da je neki gost možda pokušao da od nje dobije i nešto više od prijatnosti:

 

 

Možda me je i muvao neki gost, ali Jovana Jeremić je suvi profesionalac, nikada ne bih obratila pažnju na to. Onaj ko hoće da muva Jovanu Jeremić neće to raditi u studiju, nego će me pozvati na večeru kao pravi gospodin. A možda sam ja i primetila muvanje od strane gostiju, ali ja sam profesionalac, meni je posao na prvom mestu, van posla je druga situacija - izjavila je Jovana Jeremić za portal Republika.rs i dodala:

 

 

- Ja sam privatno potpuno drugačija, mirna sam i povučena i u skladu sa tim, nijedan muškarac koji je vetropirastog karaktera ne bi mogao da prođe kod mene, kod mene moraš da imaš strategiju osvajanja, ja sam teška kategorija, sada pogotovo kada sam razvedena, sa detetom velika je odgovornost na meni, budući partner mora da bude mega car u svakom smislu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
Zec

29.12.2021 11:26

Sama sebi podmeće laži i afere, da bi bila "interesantna". Pa posle optužuje druge.

Odgovori 24 2
ADADA

29.12.2021 11:36

BOLESTINJO-BOLESNA.

Odgovori 25 4
Ilija..

29.12.2021 12:08

Jbg... Malo te i karma pritiska....

Odgovori 13 1
Realno

29.12.2021 12:42

Hitno da promenis dilera...

Odgovori 19 1