ŽAO MI JE ŠTO NE MOGU DA VAM KAŽEM DA SE VIDIMO OPET: Poznata voditeljka se POTRESNIM rečima OPROSTILA od fanova!

Autor:

Zabava

28.12.2021

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija Bujišić se sinoć oprostila od svoje publike, jer je rešila da ode na trudničko bolovanje.

ŽAO MI JE ŠTO NE MOGU DA VAM KAŽEM DA SE VIDIMO OPET: Poznata voditeljka se POTRESNIM rečima OPROSTILA od fanova!

Foto: TV Prva

Voditeljka emisije "Šok Tok", Ksenija Bujišić se sinoć na neko vreme oprostila od gledalaca, jer je nećemo više gledati na malim ekranima.

 

 

Naime, Ksenija uskoro ulazi u 6. mesec trudnoće pa je tako rešila da je vreme da uzme trudničko bolovanje. Voditeljka je juče ponosno pokazala svoj stomak u uskoj, elegantnoj haljini od šljokica, kreatorke Nađe Pavić.

Ksenija je takođe rekla da emisije neće biti neko vreme, jer i ostali članovi emisije idu na zasluženi odmor.

 

 

- Žao mi je što ne mogu da vam kažem da ćemo se videti ponovo sledećeg ponedeljka. Hvala celoj ekipi koja me je čuvala i pazila i bez koje ništa ovo ne bi bilo moguće. Svi odlazimo na zasluženu pauzu - saopštila je Ksenija gledaocima na samom kraju sinoćne emisije, prenosi Telegraf.

 

 

Voditeljka je ove vesti podelila i na svom Instragram nalogu gde je napisala:

- Ne volim rastanke i mislim da mi je ovo bio jedan od najtežih zadataka do sad. Ali, ovo nije rastanak. Ovo je nešto poput ranijeg odlaska na letnji raspust. Žao mi je što ne mogu da kažem da se vidimo za sedam dana, ali brzo će i taj ponedeljak kada zakazujemo novo druženje, samo nešto da završim u medjuvremenu. Hvala na svemu divni ljudi! Do slededećeg gledanja budite mi zdravi i srećni! - napisala je Ksenija.

 

 

Voditeljka će krajem aprila 2022. na svet doneti sina, a ovo je drugo dete nje i njenog izabranika Miljana. Oni su u maju 2019. dobili ćerku Loru.

- Biti mama je najlepša stvar na svetu, nešto što rečima ne može da se objasni, da se prepriča - rekla je Ksenija jednom prilikom nakon što je dobila ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading