OVO ĆE BITI NEPREPOZNATLJIV DEO SRBIJE! Vučić objavio snimak i poslao moćnu poruku: Zlatiborski okrug će procvetati sa novim ulaganjima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.12.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić boravio je u dvodnevnoj poseti Zlatiborskom i Raškom okrugu.

OVO ĆE BITI NEPREPOZNATLJIV DEO SRBIJE! Vučić objavio snimak i poslao moćnu poruku: Zlatiborski okrug će procvetati sa novim ulaganjima! (VIDEO)

Foto: Tanjug

- Zadovoljan sam što sam mogao da čujem građane Raškog i Zlatiborskog okruga i da vidim šta je to što oni žele i da veliki deo njihovih molbi i zahteva uslišimo i da pokušamo da pomognemo.

- Sa svim ovim ulaganjima o kojima smo govorili u prethodna dva dana, mislim da će ovo biti neprepoznatljiv deo Srbije i po nivou svog razvoja i po ekonomskim dometima - napisano je u opisu videa na Instagram nalogu "avucic". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vlada

28.12.2021 21:12

Braničevski okrug na čekanju godinama. Ni fabrike ni autoputa. Ostavljeni smo za kraj kada nestanu pare. Bolnica u Požarevcu je u užasnom stanju. Umiru im ljudi po hodnicima jer nema dovoljno aparata za kiseonik.

Vxvg

29.12.2021 07:07

Ovim velikim ulaganjem u ovaj kraj naše zemlje, gradjanima ova dva okruga biće znatno unapredljeni uslovi za život.

Dragana

29.12.2021 08:37

Vučic zeli da svaki deo nase Srbije izgleda lepo i zato svuda ulaze!