POZNATA VODITELJKA PREŽIVELA GOLGOTU: Molila DECU da ne pričaju da im je MAJKA!

Autor:

Zabava

23.12.2021

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić je naša poznata voditeljka, a svoju karijeru je započela kao "Loto devojka", međutim, malo ko zna sa kojim skandalima se Suzana mučila tada.

POZNATA VODITELJKA PREŽIVELA GOLGOTU: Molila DECU da ne pričaju da im je MAJKA!

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Poznate ličnosti muče muku sa skandalima zbog intimnih snimaka koji su isplivali u javnost, a među njima je bila i naša pevačica Suzana Mančić.

Voditeljka Suzana Mančić je ranije radila kao „Loto devojka“ i važila je za jednu od najpoželjnijh dama sa domaće estrada, a zanimljivo je da je čak dva puta bila na meti osuda jer su njena dva intimna snimka ugledala svetlost dana.

Prvi snimak se pojavio 2006. godine, a drugi, koji je ujedno i poznatiji, nešto kasnije, a na njemu je imala odnose sa grčkim bankarom Simeonom Ocomkosom.

Voditeljka je istakla tada da se zbog nervoze i cele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci govorila deci da nikome ne pričaju da im je ona majka.

- Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama", a moja Natalija mi je rekla: "Ja se ponosim što si ti moja mama". To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - rekla je ona za medije jednom prilikom, prenosi Alo.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nada

23.12.2021 21:06

Aoooooo, koliko PUTA cete objavljivati jednu te istu vijest. Alo novinari, malo kreativnosti!

Zoran

24.12.2021 15:50

U kinoteci privantnih snimaka i dalje vodi lepša. Ova se uzalud gurala u to društvo. Nema ona tu šta da traži.

snežana

25.12.2021 19:29

Suzi. baba si sakrij te snimke i pokri se po ušima,sve u svoje vreme.....meni si smešna.. to nije vođenje ljubavi. to je glumatanje...