ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ODABRALA KUMU: Sve je spremno za SVADBU VEKA, a ona će biti pored mlade! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović izabrala je kumu za svadbu.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ ODABRALA KUMU: Sve je spremno za SVADBU VEKA, a ona će biti pored mlade! (FOTO)

Foto: instagram.com/gagi_serbia_, Instagram/raznatovicanastasija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i ćerka Ceca Ražnatović nedavno je u jednoj emisiji otkrila sve o njenom emotivnom životu sa partnerom Đorđem Kuljićem. Naime, poznato je da su se Anastasija i Đorđe odlučili na kupovinu skupocene nekretnine u centru Dorćola, koju su opremili samo po njihovom ukusu, a u emisiji ,,Premijera", otkrila je kako teče njen odnos sa Kuljićem. 

Republika

Foto: instagram.com/gagi_serbia_

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić

 

- Zajedno smo pet godina tako da je i pitanje vremena kada ćemo da ozvaničimo. Ja sam isplanirala svoju svadbu do detalja, ali kad se desi desilo se. Ne žurimo nigde, još sam mlada.

Međutim, svadba Anastasije i Đorđa već je dugo tema u medijima koja izaziva pažnju, a sada je otkriveno i ko će mladoj Ražnatovićevoj biti kuma. U pitanju je njena najbolja drugarica, koja je ceo život pored mlade pevačice i bila je tu za nju u svim trenucima kroz život. 

 

 

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - rekla je Anastasija tokom gostovanja u emisiji "Nedeljno popodne".

 

 

U pitanju je atraktivna Tamara Milutinović, koja je javnosti i poznata kao najbolja drugarica Anastasije Ražnatović. Njih dve se druže dugi niz godina, a kako vole da istaknu, jedna drugu smatraju sestrom. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading