TAMARA ĐURIĆ OTKRILA SVE O SUSRETU SA DEDA MRAZOM: Molila sam sestru da mi pomogne! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić otkrila je sve o njenom susretu sa Deda Mrazom kada je bila mala.

TAMARA ĐURIĆ OTKRILA SVE O SUSRETU SA DEDA MRAZOM: Molila sam sestru da mi pomogne! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jedna od najpoznatijih starleti i poznatih dama Tamara Đurić u emisiji prisetila se cele 2021. godine, koja je za nju i te kako bila berićetna. Naime, poznato je da se Tamara 3. januara ove godine ostvarila u najvažnijoj ulozi, u ulozi majke, pa će svakako ove praznike provesti u porodičnom okruženju, zbog čega je izuzetno srećna. Tamara je uhvaćena u emisiji tokom kupovine novogodišnjih poklona, a tom prilikom se prisetila davnih dana, kako je ona proslavljala ove praznike. 

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Tamara Đurić

 

- Sad ćemo da biramo nešto za Novu godinu, jer ako joj sve kupimo odjednom, nije to to, hoću da se raduje periodično. Sad joj biram nešto za njen uzrast, dok šetamo po prodavnici, ja sam oduševljena! Više se radujem igračkama, nego garderobi, cipelama, torbama i nakitu, evo, ako mi verujete... Kad vidim lepu lutku u izlogu, ja se obradujem kao malo dete - kaže Tamara.

- Kod nas u kući sve svetli! Pogotovu kod njene bake i deke u Palanci, kod nas je malo to suptilniji, ali tamo u Palanci sve sija. Ima ona već nekoliko Deda Mrazova, jelki i učimo je od malena da bude euforična. Tako da, verovaće u Deda Mraz i doći će joj Deda Mraz, evo, čim ja stignem kući, stiže i Deda Mraz - otkriva Tamara.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Tamara Đurić starleta

 

- Ja ne smem da ih ostavim same, zato što Nikola koristi svaki trenutak da joj da "kinder jaje" ili palačinku, ja ne mogu da mu objasnim da to nije dobro za nju u tim količinama, baš sam plašljiva, ali Nikola me malo oslobodi. Kad je vidim umazanu, on jede sladoled, okrene se ka Tamari, a ona musava od čokolade! Ja kažem: "Dao si joj sladoled", on meni kaže da nije, ja kažem: "Kako ne, vidi kako je musava" - priča Đurićeva, pa otkiva urnebesnu anegdotu iz detinjstva:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Tamara Đurić u kupovini

 

- Kad smo sestra i ja bile baš male i kad smo videle po prvi put Deda Mraza, nije to bio naš tata, ali on ga je doveo... Mi smo pojurile u prosotoriju, moja sestra je zaključara vrata, a ja sam je molila da mi otvori, da me spase. Samo me je uvukla kao u neki dimenzioni portal, zaključala vrata i nismo htele da vidimo Deda Mraza - priča Tamara u emisiji "Premijera".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading