RASKRINKANA JEDNA OD DEVOJAKA MAKSIMOVIĆEVE KNJIGE! Poznata voditeljka koja je dostigla svoj cilj, OGLASIO SE I MAKRO!

Autor:

Zabava

28.12.2021

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Maksimović o navodima da je ''Elena'' poznata voditeljka.

RASKRINKANA JEDNA OD DEVOJAKA MAKSIMOVIĆEVE KNJIGE! Poznata voditeljka koja je dostigla svoj cilj, OGLASIO SE I MAKRO!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mihailo Maksimović

Bivši makro Mihailo Maksimović podigao je prašinu u javnosti objavljivanjem knjige ''Mnoga lice Marije Magdalene'', te su se mnogi zapitali o kojim poznatim devojkama zapravo govori u svojoj knjizi. Ipak, on je odlučio da to ne otkrije, ali su se drugi pozabavili likom i delom, devojka opisanoj u njegovom prvom delu.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mihailo Maksimović objavio knjigu

Sada se ispostavlja da je Elena iz njegovog romana je zapravo najpoznatija voditeljka s nacionalne televizije. Atraktivna crnka, koja je u knjizi predstavljena kao "pametnica" jer je završila dva fakulteta i perfektno govori tri ili četiri jezika, radila je kao prostitutka i pre nego što je njega upoznala. Kako porodica i prijatelji ne bi posumnjali čime se bavi, ona nije obilazila noćne klubove, niti skretala pažnju javnosti. Tada je imala jasan cilj - da postane voditeljka, u čemu joj je Maksimović preko svojih veza i pomogao - prenosi Kurir.rs, a jedna novinarka je otkrila da se iznenadila kada je shvatila o kome je reč, kao i da se atraktivna ''Elena'' više ne bavi tim poslom.

- Ova voditeljka ne radi više za Mihaila. Sada je postala poznata i popularna i nema potrebe to više da radi. Dostigla je ono što želi. Ima fina primanja. Ima bogatog supruga. Postigla je svoj cilj - rekla je novinarka, pa dodala:

Republika

Foto: Republika

Mihailo Maksimović opisao atraktivnu voditeljku

- To je jedna jako lepa, atraktivna i mlada devojka, crnka. Jako je obrazovana, elokventna, zna o svemu da razgovara sa klijentima, i o sportu, i o događajima u svetu. Može da parira i najvećim intelektualcima, koji su zainteresovani za takvu vrstu druženja. Jako me začudilo kada sam pročitala ko je. Nikada ne bih rekla da je ona.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mihailo Maksimović o voditeljki

Mi smo ovim povodom kontaktirali Mihaila koji je ipak odlučio da se drži svojih stavova i ne otkrije da li se zaista radi o voditeljki, kao i da li je tačno da joj je on pomogao da dođe do tog posla, kako tvrdi novinarka.

- Ne bih mogao da dam nikakav komentar na to. Razvijaju se raznorazne teorije, ja se ne bih tim teorijama pridružio, niti potvrđivanjem niti negiranjem, ostaću uzdržan. I dok sam pisao i objavljivao knjigu bio sam svestan da će ići tim pravcem. Ne bih ni negirao ni potvrdio ništa od tih tvrdnji o kome se radi, ostaviću čitaocima da prosude o tome - rekao je Mihailo Maksimović za naš portal.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
iznogud

28.12.2021 15:10

gospodin Maksimovic i ofarbana voditeljka Jovana iz salona za kraljevsku masazu sa dodatnim uslugama