UNA ČOLIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG OCA, TUGA JE GUŠI ZBOG ZDRAVKA: Kako ću ja bez tate? (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Zdravka Čolića, Una strahuje za život njenog oca.

UNA ČOLIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG OCA, TUGA JE GUŠI ZBOG ZDRAVKA: Kako ću ja bez tate? (FOTO)

Foto: Instagram.com/unacolic

 

Zdravko Čolić jedan je od naših najvećih balkanskih muzičkih zvezdi, koji je uspeo da svoj život sačuva daleko od očiju javnosti i medija. Međutim, njegova starija ćerka Una Čolić izuzetno je poznata javnosti, što po njenim objavama na društvenim mrežama, ali i po lepoti, koja mnoge ostavlja bez daha. 

Republika

Foto: youtube.com

Zdravko Čolić

 

Međutim, ono što je kod Une izazvalo strah, jeste očevo zdravlje od kada je počela pandemija koronavirusa, pa se tako uplašila da će ostati bez njega. Izvor za medije otkrio je da je Una izuzetno vezana za oca, zbog čega strahuje da će se desiti ono najgore. 

– Una je baš vezana za oca. U stvari obe ćerke obožavaju Čolu jer im sve popušta i slab je na njih, ali Una nekako baš strepi jer je i prvo dete, i zrelija je. Ova mlađa je isto tako brižna, ali je opuštenija – priča izvor Scandala! i dodaje:

Republika

Foto: Instagram.com/unacolic/Promo foto

Zdravko Čolić i Una Čolić

 

 A od kada traje korona, Una je kao na iglama. Samo plače i ponavlja: Bojim se! Kako ću ja bez mog tate! Ovo mora da stane, želim naš stari život, dosta je mera i opreza – prepričava izvor i dodaje:

– Istina, Čola po godinama spada u rizičnu grupu, ali on zdravo živi, trenira, kreće se i sada se čuva virusa. Devojka malo i paniči, ali to je sve normalno kad su ćerke u pitanju. Mada je ona i u pravu, valjda će ovo sve da prođe uskoro – zaključio je izvor za Scandal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
baunti

28.12.2021 16:59

Izgleda da je tata nije naučio da razmišlja mnogo, jer pazi izjave - kako ću ja bez tate? Hoću naš stari život! Dosta je mera i opreza! - pa upravo te "mere i oprezi" čuvaju tvog tatu. Ali ajde pamet je suvišna kad izgledaš k'o barbika, valjda.

Odgovori 152 73
Neutralan

28.12.2021 17:05

Tekst totalno bez smisla. Hvala Bogu Cola je ziv i zdrav!

Odgovori 246 31
Mila

28.12.2021 17:12

Sto manje zurki......vakcinacija.....nisi draga jedina koja strahuje za zivote svoje porodice, prijatelja...... Ovo deluje kao skretanje paznje na sebe

Odgovori 155 48
Grda

28.12.2021 21:10

Nebuloze...s namerom za samoreklamom.

Odgovori 110 17