MUŠKARCE BIH KASTRIRALA, PROŠLA SAM MNOGO GORE STVARI: Jovana Jeremić izjavom o jačem polu šokirala javnost! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić osula je paljbu po nasilnicima i siledžijama.

MUŠKARCE BIH KASTRIRALA, PROŠLA SAM MNOGO GORE STVARI: Jovana Jeremić izjavom o jačem polu šokirala javnost! (FOTO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Poznata voditeljka Jovana Jeremić u jednoj od svojih emisija, dotakla se slučaja Milene Radulović, koja vodi bitku protiv Mike Aleksića, kog je optužila za silovanje i napastvovanje, dok je pohađala njegovu školu glume. Naime, Jeremićeva nikada nije bila blagonaklona prema nasilnicima, pa je tako se javno obratila glumici Mileni i poručila joj da bi volela da je ugosti u svojoj emisiji.

 

 

Međutim, Jovana se osvrnula i na to koliko ne podnosi muškarce koji koriste nemoć jedne žene, da bi je maltretirali. 

 

 

- I ja sam imala mnogo težak život i prošla sam možda i gore stvari. Zaključila sam da je strašno kada muškarci koriste nemoć jedne žene, takve bih kastrirala - rekla je Jovana i dodala:

 

 

- U početku karijere je bilo toliko nepristojnih ponuda da je to neverovatno. Nepristojnim ponudama sam rekla 'ne', to nije bio moj put. Da se pojavi neki dripac mojoj ćerki trađi nepristojne usluge, ja bih ga odrobijala. Zbog toga bih i volela da mi Milena Radulović bude gost i otkrije sve detalje njenog užasnog iskustva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading