BRAK SE NE RASKUĆAVA ZBOG PROSTITUTKI! Jovana Jeremić ŠOKIRALA, priznala da je OPROSTILA PREVARU: ONE SU TU DA SE MUŠKARAC IZDRNDA NAD NJIMA!

Autor:

Zabava

28.12.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić šokirala je sve svojim priznanjem i stavom o prevari u braku.

BRAK SE NE RASKUĆAVA ZBOG PROSTITUTKI! Jovana Jeremić ŠOKIRALA, priznala da je OPROSTILA PREVARU: ONE SU TU DA SE MUŠKARAC IZDRNDA NAD NJIMA!

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić, novinarka

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da bude u žiži javnosti, a ono što narod posebno voli kod nje jeste to što nema dlake na jeziku i što nema problem da govori o bilo kojoj temi, jasno i iskeno. Nedavno je sve šokirala informacija da se razvodi, a ona je to potvrdila uz reči da će ona i njen sad već bivši suprug zauvek biti prijatelji.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić se razvela

Jovana je osuđivana kada je u iznela svoj stav o prevari, te navela da ona pravi razliku između prevare i varanja, a sada je priznala da li je nekada i sama oprostila prevaru.

- Jesam oprostila - odgovorila je Jovana, ali navode da ju je suprug varao pre braka nije želela da komentariše, već je samo objasnila svoj stav po pitanju prevare.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić priznala da je oprostila prevaru

- Moj stav je jasan, brak se ne raskućava zbog ku*vi. Brak se čuva ukoliko je prava ljubav i ukoliko je kapital u pitanju. Brak se ne raskućava zbog ku*ve, ona služi da se muškarac izdrnda nad njom i završi se priča. Brak se prekida kada se neko zaljubi, kada neko paralelno ima vezu, kada neko ima ozbiljnu ljubavnicu koju voli više od žene, to je razlog za razvod - rekla je Jovana i otkrila na koji način oprostiti prevaru za jednu noć, a da je pri tom nikada ne spomenuti tokom svađe.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić o prevari

- Lepo, moraš da imaš muški mozak. To je samo strast, to su apsolutno nebitne stvari i površne stvari. Žene nemojte biti površne. Ja savršeno razumem muškarce i možda je to moj ključ uspeha kod njih - rekla je Jovana Jeremić, prenosi Srbija Danas.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading