OBJAVIO DA SE POVLAČI SA AUSTRALIJAN OPENA: Verujem da je to dobra odluka!

Autor:

Sport

28.12.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Austrijski teniser Dominik Tim objavio je da neće učestvovati na Australijan openu.

OBJAVIO DA SE POVLAČI SA AUSTRALIJAN OPENA: Verujem da je to dobra odluka!

Foto: Tanjug/AP

Dominik Tim i Novak Đoković

Dominik Tim se i dalje nije dovoljno oporavio od povrede, zbog čega je odlučio da preskoči prvi Grend slem u sezoni.

On je informaciju da neće igrati u Melburnu objavio na društvenim mrežama.

Kao što znate, vratio sam se kući u Austriju kako bih se oporavio posle teškog perioda treniranja u Dubaiju i koraka unazad tokom priprema. Sada se opet osećam dobro, moj ručni zglob je u dobrom stanju i treniram normalno, dobrim intenzitetom.

Tim će sezonu započeti u Južnoj Americi.

Posle kraćeg odmora, tim i ja smo razmatrali situaciju i odlučili da napravimo izmene u rasporedu turnira. Sezonu ću početi u Južnoj Americi, na Kordoba openu u Argentini, krajem januara, što znači da ove godine neću igrati u Melburnu na Australijan openu, gradu koji izuzetno volim i za koji me vežu nezaboravna sećanja na mečeve pred neverovatnom publikom. Nedostajaće mi navijači u Australiji, ali vratiću se 2023. Verujemo da je to prava odluka kako bih imao dobar povratak takmičenju. Ostaću u Austriji nekoliko dana i onda ću otići na pripreme za prvi turnir sezone. Koristim priliku da vam svima poželim srećnu Novu godinu i dobro zdravlje - napisao je Dominik Tim.

Podsetimo, austrijski teniser bio je finalista Australijan opena 2020. godine, a u borbi za trofej savladao ga je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading