JOVAN MEMEDOVIĆ NAKON RAZVODA UHVAĆEN SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Voditelj nije mogao da joj odoli, pred svima se grlili! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.12.2021

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Memedović, jedan je od poznatijih voditelja, a sada je uhvaćen u društvu izuzetno moćne žene.

JOVAN MEMEDOVIĆ NAKON RAZVODA UHVAĆEN SA ZGODNOM PLAVUŠOM: Voditelj nije mogao da joj odoli, pred svima se grlili! (FOTO)

Foto: RTS Sasvim prirodno - Zvanični kanal

Voditelj Jovan Memedović nedavno se razveo od svoje sad već bivše supruge Mirjane, a dosta se spekuliše u poslednje vreme da li će neka nova dama uspeti da mu zavrti tlo pod nogama. Jovan sa Mirjanom ima dvoje dece, ćerku Mašu, kao i naslednika Uroša, zbog čega je zgodni voditelj uvek isticao da su njih dvoje njegovo životno blago. 

 

 

Mnoge poznate dame govorile su o šarmu koji poseduje Memedović, kom nisu mogle da odole ni mnoge stamenije gospođe, a njegov šmek nadaleko je poznat. Međutim, Jovan voli da svoj život krije daleko od očiju javnosti, pa se takomalo zna gde se i sa kime kreće. Međutim, nedavno je u javnosti je uhvaćen sa izazovnom damom i njegovom koleginicom. 

 

 

Iako nije poznato javnosti sa kime će Jovan provesti najluđu noć i dočekati Novu godinu, on je na snimanju programa ,,RTS-a" uhvaćen u društvu najmoćnije žene javnog servira, Olivere Kovačević, a sve vreme je imao osmeh na licu. 

 

 

Ovaj praznični spektakl Olja je najvila na svom "Instagramu" fotografijom punom prijateljske topline.

- Kada kolega i džentlmen donese toplu čokoladu na snimanje ispred Crkve Svetog Marka. To je od njega tako prirodno - napisala je Olivera, a komplimente džentlmenu uputila je i Dragana Kosjerina.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovan Memedović i Olivera Kovačević

 

Jasno je dakle da će u novogodišnjoj emisiji "RTS-a" Memedović biti u društvu najlepših koleginica, a sa kim će zaista dočekati početak Nove godine, javnosti nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Saja

29.12.2021 02:46

Kada ćeš u Sibir na odvikavanje od opijata?