NAJVEĆA TRAGEDIJA 90-IH GODINA! UBIO SE POPULARNI PEVAČ NARODNE MUZIKE! Skočio sa PANČEVAČKOG MOSTA, supruga i ćerke ostale u NEVERICI KADA SU UGLEDALE OPROŠTAJNU PORUKU!

Autor:

Zabava

28.12.2021

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač narodne muzike na stravičan način okončao je svoj život.

NAJVEĆA TRAGEDIJA 90-IH GODINA! UBIO SE POPULARNI PEVAČ NARODNE MUZIKE! Skočio sa PANČEVAČKOG MOSTA, supruga i ćerke ostale u NEVERICI KADA SU UGLEDALE OPROŠTAJNU PORUKU!

Foto: youtube.com/Zarko Markovic

Poznati pevač narodne muzike Dušan Kostić okončao je svoj život na tragičan način i pod okolnistima koje su ostale pod velom tajne.

Naime, izveštaj nadležnih organa iz 1996.godine nije mnogo otkrivao, ono što je zapisano jeste: ''Bilo je to 13. maja 1996. godine oko 18:50 časova".

Republika

Foto: youtube.com/ misko53

Ubio se Dušan Kostić

U izveštaju se navodi da je Dušan Kostić "viđen kako skače preko ograde pančevačkog mosta, između stubova 39 i 41, odakle se više nije živ pojavio". 

Prave razloge Dušanove odluke verovatno niko nikada neće saznati, a njegova supruga Nevenka i ćerke tvrde da mnogo toga ne razumeju.

- U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače - otkrila je Nevenka svojevremeno, prenosi Alo.

 Nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo - Mnogo vas volim, oprostite mi. Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading